مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

خودشناسی کاربردی

نویسنده: آلن دو باتن
دسته‌بندی: عمومی
کد آیتم: 1523712
تومان 99,500 تومان 94,525
5٪-

مشخصات

بارکد: 9786225753167
سال انتشار: 1401
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 168
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی

معرفی

کتاب «خودشناسي کاربردي» اثري از مؤسس? «مدرس? زندگي» آلن دو باتن
چگونه خود را بشناسيم و بهتر زندگي کنيم؟ اين موضوعي است که مؤسس? «مدرس? زندگي» آلن دو باتن در کتاب «خودشناسي کاربردي» از آن صحبت مي‌کند.
کتاب «خودشناسي کاربردي»، با عنوان اصلي Who Am I?: Psychological Exercises to Develop Self-understanding، مانند ديگر آثار آلن دو باتن و «مدرس? زندگي» او، به زباني ساده و شيرين از اصولي سخن مي‌گويد که با يادگيري و کاربست آن‌ها مي‌توان به زندگي بهتر و رضايت‌بخش‌تري دست يافت و روابط عاطفي و اجتماعي و شغلي بهتري را تجربه کرد.
در کتاب «خودشناسي کاربردي» سخن از رموز بهتر زيستن از راه شناخت بهتر خود و رسيدن به درک و دريافتي واقع‌بينانه از خويشتن است. در اين کتاب پرسش‌هايي طرح شده که کليدي براي خودشناسي‌اند.

مروري بر کتاب «خودشناسي کاربردي»
آنچه در کتاب «خودشناسي کاربردي» دربار? آن بحث شده، اين است که براي رسيدن به رابطه‌اي معقول و رضايتبخش با ديگران و محيط پيرامون و جامعه‌اي که در آن زندگي مي‌کنيم، بايد ابتدا بتوانيم خودمان را آن‌گونه که واقعاً هستيم بشناسيم.
کتاب «خودشناسي کاربردي» چم‌وخم رسيدن به چنين شناختي از خود را به ما مي‌آموزد و به ما مي‌گويد که براي شناخت خود واقعي‌مان چه پرسش‌هايي را بايد از خودمان بپرسيم.
کتاب «خودشناسي کاربردي» يک راهنماي عملي براي موفقيت در زندگي عاطفي و اجتماعي و شغلي است.
در کتاب «خودشناسي کاربردي» سخن از الگوهايي است که از کودکي در ذهن ما شکل مي‌گيرند و معياري مي‌شوند براي نوع روابط ما در بزرگسالي. در اين کتاب از ما خواسته مي‌شود براي شناخت خودمان و الگوهايي که در ذهن‌مان ريشه دوانده‌اند و از والدين‌مان به ما منتقل شده‌اند، گذشته و کودکي خود را با جزئيات به ياد بياوريم. اما چگونه مي‌توان اين کار را کرد؟ کتاب «خودشناسي کاربردي» نقش? راه به ياد آوردن گذشته و کودکي را پيش روي ما مي‌گذارد و به ما مي‌گويد که چه پرسش‌هايي براي خودمان طرح کنيم تا بهتر بتوانيم به احساسات مختلف دوران کودکي‌مان و منشاء اين احساسات متصل شويم و اين‌گونه درباب ريشه‌هاي رفتارها و روابط امروزي‌مان و طرز نگاه‌مان به دنيا و آدم‌ها تأمل کنيم و هرکجا لازم است رفتارها و طرز نگاه‌مان را تغيير دهيم.
کتاب «خودشناسي کاربردي» همچنين به طرح پرسش‌هايي دربار? احساسات و مفاهيم گوناگوني، مثل عشق و تکامل و عذاب وجدان و احساس گناه و اطاعت و اعتماد و نوستالژي، مي‌پردازد و از ما مي‌خواهد به اين پرسش‌ها پاسخ دهيم. اين کتاب همچنين از ما مي‌خواهد که با اين واقعيت که مرگمان سرانجام روزي فرا خواهد رسيد کنار بياييم و مرگ را جدي بگيريم و فکر مرگ را واپس نرانيم و به جاي فرار از فکر مرگ، خردمندانه به اين فکر کنيم که، با توجه به کوتاهي عمرمان و زمان کمي که براي زيستن در دنيا داريم، چطور زندگي کنيم و چه کارهايي را در اولويت قرار دهيم تا از زندگي کوتاهمان بيشترين بهره را ببريم و عمرمان را بر باد ندهيم.
در بخشي از کتاب «خودشناسي کاربردي» مي‌خوانيد: «بعضي اوقات ما در سکوت با صداهايي با خودمان حرف مي‌زنيم که نسخ? دروني‌شد? صداهايي است که زماني در اطرافمان شنيده‌ايم (صداي مادرمان، پدرمان، دوستانمان، همکارانمان، و غيره). ما در مورد رفتارهايمان نظر مي‌دهيم: خودمان را احمق يا بي‌مصرف مي‌ناميم، خود را تسکين مي‌دهيم و براي خودمان خريد مي‌کنيم – و در حينِ انجامِ اين کار، لحني را استفاده مي‌کنيم که زماني از فردي غير از خود شنيده‌ايم –. اين لحن مي‌تواند کلماتِ والدين عصباني يا پريشاني باشد که ما دوباره به کار مي‌گيريم، يا تهديدهاي ارعاب‌آميزِ خواهر يا برادرِ بزرگترمان که دوست دارد ما را تحقير کند، يا مادربزرگي که هميشه مهربان و مشوق بود. اين شخصيت‌هاي قدرتمند گذشته در ذهن ما به زندگي خود ادامه مي‌دهند.
بياييد بعضي از صداهاي دروني‌مان را دقيق‌تر بررسي کنيم.
کدام صداها در ذهنِ شما سازنده و مهربانند؟ تصور کنيد يکي از صداهاي منفي دروني‌مان مي‌توانست با صدايي عاقل‌تر، باگذشت‌تر و باهوش‌تر جايگزين شود. اين چه صدايي مي‌توانست باشد؟
صداي چه کساني تنبيهي، پرخاشگر و تمسخرآميز است؟»

دربار? آلن دو باتن و مؤسس? «مدرس? زندگي»
آلن دو باتن(Alain de Botton)، متولد 1969 در زوريخِ سوئيس، فيلسوف، مجري تلويزيون، جُستارنويس، سخنران و روزنامه‌نگار سوئيسي – بريتانيايي و از بنيانگذاران مؤسس? آموزشي «مدرس? زندگي» است.
پيوند فلسفه با زندگي روزمره و بيان مسائل فلسفي به زباني ساده و شيرين و ملموس از مهارتهاي اصلي آلن دو باتن است. او در نوشته‌هايش چيزهايي را که به‌ظاهر پيش پا افتاده و روزمره به نظر مي‌رسند به معقولات و مسائل پيچيده‌اي که ذهن انسان با آنها درگير است ربط مي‌دهد و به دنبال اين است که فلسفه و به‌طور کلي دانش را از محدود? دانشگاه به ميدان عمل و زندگي روزمر? انسانها بياورد. با همين رويکرد بود که دو باتن از گرفتن دکتراي فلسفه از دانشگاه هاروارد منصرف شد و به جاي آن به نوشتن کتابهاي فلسفي به زبان ساده پرداخت.
مشارکت دو باتن در تأسيس «مدرس? زندگي» نيز از همين رويکرد او به فلسفه و دانش نشأت مي‌گيرد. اين مؤسسه به اين قصد تأسيس شده است که، برخلاف دانشگاههاي سنتي، آموزش را با زندگي عملي انسانها همسو کند و چيزهايي را بياموزد که به درد زندگي روزمرة شخصي و اجتماعي و شغلي آدمها بخورد.
آثار آلن دو باتن جزو آثار پرفروش و پرمخاطب است. «جستارهايي در باب عشق»، «هنر سير و سفر»، «پروست چگونه مي‌تواند زندگي شما را دگرگون کند»، «اضطراب منزلت» و «تسلي‌بخشي‌هاي فلسفه» از جمله آثار اوست.
آلن دو باتن در سال 2015 برند? جايز? «ياران شوپنهاور» در جشنوار? نويسندگان ملبورن شده است.

دربار? ترجم? فارسي کتاب «خودشناسي کاربردي»
کتاب «خودشناسي کاربردي» با ترجم? افسانه قره‌داغي در انتشارات کتاب‌سراي نيک منتشر شده است. افسانه قره‌داغي مترجم ايراني است. از ديگر ترجمه‌هاي او مي‌توان به کتاب‌هاي «از تمرين در مسير لذت ببر: براي رسيدن به هدف بر فرايند تمرکز کنيد» و «چگونه با همکاران خود کنار بياييم: راهنماي همکاري بهتر» اشاره کرد.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید