مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

اتاق شماره 6

نویسنده: آنتون چخوف
مترجم: آبتین گلکار
ناشر: هرمس‏
کد آیتم: 160867
تومان 221,000 تومان 209,950
5٪-

مشخصات

بارکد: 9789643638016
سال انتشار: 1403
نوبت چاپ: 30
تعداد صفحات: 92
نوع جلد: شومیز
قطع: پالتوئی

معرفی

معرفي کتاب اتاق شماره 6 اثر آنتون چخوف

داستاني مشهور از يکي از قله‌هاي داستان‌نويسي تاريخ ادبيات. اتاق شماره 6 داستان بلندي است از آنتون چخوف که او در آن با سبکي واقع‌گرايانه و رويکردي انتقاي به وضعيت اجتماعي پيرامونش پرداخته است.
کتاب اتاق شماره 6 اولين‌بار در سال 1892 منتشر شد و يکي از داستان‌هاي ارزنده چخوف و ادبيات روسيه به شمار مي‌رود.
داستان اتاق شماره 6 هر آن چيزي که مي‌توان از يک داستان برجسته کلاسيک انتظار داشت ارايه مي‌کند و يکي از محبوب‌ترين آثار چخوف به شمار مي‌رود. 

درباره کتاب اتاق شماره 6

داستان اتاق شماره 6 از جمله داستان‌هاي چخوف است که از زمان انتشارش تا امروز مورد توجه خوانندگان و منتقدان ادبيات داستاني بوده است.
چخوف در اتاق شماره 6 به ميانجي شرح حال يک بيمارستان کوچک تصويري از جامعه‌اش به دست داده اما از سوي ديگر مضامين اصلي اين داستان جهان‌شمول‌‌اند و مربوط به دوره‌اي خاص نيستند و از اين‌رو مي‌توان آن را داستاني کلاسيک دانست که همچنان امروزي به نظر مي‌رسد.
رنج انساني، تبعض‌‌هاي اجتماعي، پوچي و دوگانه جنون و عقل از جمله مهم‌ترين مضاميني است که چخوف در داستان اتاق شماره 6 به آنها توجه کرده است.
ماجراهاي اتاق شماره 6 در يک بيمارستان رواني در شهري کوچک از روسيه رخ مي‌دهد. در اين بيمارستان، اتاق شماره 6 به بيماراني اختصاص دارد که در وضعيت ناگواري زندگي مي‌کنند تا جايي که به نظر مي‌رسد آنها در اين اتاق حبس شده‌اند.
چخوف با نگاه تيزبين و هنرمندانه‌اش نشان مي‌دهد که چگونه افراد آسيب‌پذير جامعه در معرض بيشترين حد از تبعيض و نابرابري هستند و چگونه مي‌توان به سادگي حقوق اوليه آنها را ناديده گرفت. اتاق شماره 6 نقدي صريح بر فرهنگ روسي است اما فراتر از اين، نقدي است بر جهاني که در بي‌تفاوتي غرق شده و نابرابري بارزه اصلي آن به شمار مي‌رود.
رئيس بيمارستاني که اتاق شماره 6 در آن قرار دارد نسبت به تمام آن چيزي که در پيرامونش مي‌گذرد بي‌تفاوت است و ناتوان از ديدن رنج‌ انسان‌هاي اطرافش تنها در پي گذران زندگي روزمره شخصي‌اش است.

خلاصه کتاب اتاق شماره 6

«از بين ساکنان اتاق شماره 6 فقط به او اجازه مي‌دهند از کلاه‌فرنگي و حتي از حياط بيمارستان بيرون برود. او مدت‌هاست از اين امتياز برخوردار شده، احتمالا به خاطر مدت طولاني اقامتش در بيمارستان، و به خاطر اينکه ديوانه بي‌آزاري است و مايه سرگرمي مردم شهر. همه از مدت‌ها پيش عادت کرده‌اند او را وسط پسربچه‌ها و سگ‌ها در خيابان‌هاي شهر ببينند. با لباس بيمارستان، با آن شب‌کلاه مسخره و کفش راحتي، و گاهي پابرهنه و حتي بدون شلوار، در خيابان‌ها مي‌گردد، کنار درگاه خانه‌ها و دکان‌ها مي‌ايستد و پول خرد مي‌خواهد.»

درباره آنتون چخوف نويسنده کتاب اتاق شماره 6

آنتون پاولويچ چخوف، نمايشنامه‌نويس و داستان‌نويس شهير روسي، در ژانويه 1860 در بندري تجاري در شبه‌جزيزه کريمه متولد شد. پدرش سِرف بود اما با بازپرداخت 3500 روبل آزادي خود و خانواده‌اش را خريد. پدر چخوف تاجري خرده‌پا بود که در دهه 1870 سرمايه‌اش را از دست داد و در پي آن تمام خانواده به مسکو کوچ کردند. چخوف اما همان‌جا ماند تا دبيرستان را تمام کند. او براي گذران زندگي در کنار تحصيل کار هم مي‌کرد و بيشتر سال‌هاي کودکي خود را در دکان بقالي پدرش گذراند. پس از پايان مدرسه، در پاييز 1879، چخوف هم به مسکو رفت و وارد دانشگاه شد. در دانشگاه پزشکي خواند و پس از فارغ‌التحصيلي پزشک‌يار ناحيه در شهرستاني کوچک شد. چخوف نخستين داستان‌هايش را براي کاستن از فقر خانواده‌اش نوشت. به خصوص آنکه پدرش ديگر ناتوان شده بود و سرپرستي خانواده به دوش چخوف افتاده بود. او اولين داستان‌هايش را به توصيه برادر بزرگترش نوشت و براي مجلات فکاهي فرستاد. در مارس 1880 نخستين داستان او در يکي از اين مجلات منتشر شد و اين داستاني بود هزل‌آميز از تصور عاميانه‌اي که خرده‌اشراف متظاهر درباره دانش خود داشتند. چخوف در زمان حکومت تزاري مي‌زيست و فلاکت مردم در اين حکومت را از نزديک ديده بود اما با اين حال در جريان‌هاي سياسي مشارکت و مداخله‌اي نداشت چرا که فکر مي‌کرد در مورد او مسير خدمت به مردم از جايي ديگر مي‌گذرد. وقتي داستان‌هاي کوتاه چخوف با اقبال روبرو شدند او حرفه پزشکي را کنار گذاشت و تمام‌وقت به ادبيات پرداخت. او نمايشنامه‌هاي زيادي هم نوشته است که برخي از آنها بسيار مشهورند. چخوف در ژوئيه 1904 در حالي درگذشت که محبوبيت زيادي در روسيه داشت. از چخوف آثار متعددي توسط مترجمان مختلف به فارسي برگردانده شده است. مجموعه آثار او در 10 جلد با ترجمه سروژ استپانيان و ناهيد کاشي‌چي  به فارسي برگردانده شده و به جز اين، به کتاب‌هاي ديگري از چخوف مثل «مرغ دريايي»، «دوئل»، «دشمنان» و «داستان ملال‌انگيز» مي‌توان اشاره کرد که جداگانه به فارسي منتشر شده‌اند. 

کتاب اتاق شماره 6 براي چه کساني مناسب است؟

داستان اتاق شماره 6 به علاقه‌مندان ادبيات داستاني و به خصوص طرفداران ادبيات کلاسيک پيشنهاد مي‌شود.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید