مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

کتابخانه بابل

دسته‌بندی: داستان کوتاه خارجی
کد آیتم: 3370
تومان 250,000 تومان 237,500
5٪-

مشخصات

کد کالا: 3370
بارکد: 9786002530660
سال انتشار: 1397
نوبت چاپ: 6
تعداد صفحات: 140
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی

معرفی

کتاب «کتابخانه بابل» نوشته «خورخه لوئيس بورخس»
short Stories
هزارتوي بورخس
کتاب «کتابخانه بابل» نوشته «خورخه لوئيس بورخس» از داستان‌هاي شناخته شده در دنياست. مجموعه «کتابخانه بابل» داستان‌هاي کوتاهي از بورخس است. داستان‌هايي که پيچيده و معمايي به نظر مي‌رسند و احتياج به تفکر دارند. مجموعه داستان‌هاي کوتاه بورخس آگاهي او نسبت به جهان را به خواننده نشان داده و گاهي هم غيرمستقيم به ايدئولوژي فلسفي او اشاره مي‌کند. بورخس با تلفيق مضامين گوناگون جهان داستاني قابل تأملي آفريده است. هزارتويي که معناي گسترده‌اي تصوير مي‌کنند. تفسيرها و بحث‌هاي زيادي پيرامون داستان‌هاي خورخه لوئيس بورخس نوشته شده است. برخي از منتقدان هم به حقير بودن سياه‌پوستان و سرخپوستان در داستان‌هاي بورخس اشاره کرده‌اند. ماريو بارگاس يوسا درباره جهان داستاني بورخس نوشته است: «دنياي بورخس گاه از قوم‌مداري فرهنگي معيني آسيب مي‌بيند»
دنيل ردکليف Daniel Radcliffe درباره داستان «کتابخانه بابل» گفته است:
When I read a good book, I sometimes like to think I might be capable of writing something similar, but never, in my wildest dreams, could I write anything that approaches the level of cleverness and intellect and madness of Borges. I don’t think anyone could
«وقتي کتاب خوبي مي‌خوانم، گاهي اوقات دوست دارم تصور کنم که ممکن است بتوانم چيزي مشابه آن را بنويسم، اما هرگز، در وحشيانه‌ترين روياهايم هم نمي‌توانستم چيزي بنويسم که به سطح زيرکي و خرد و و ديوانگي بورخس نزديک شود. فکر نمي‌کنم کسي بتواند.»

درباره کتاب «کتابخانه بابل»
کتاب داراي بيست و چهار داستان کوتاه است. «کتابخانه بابل» يکي از مشهورترين و شناخته‌شده‌ترين داستان‌هاي اين مجموعه است. در داستان کتابخانه بابل راوي جهان را تعداد زيادي اتاق شش ضلعي در کنار هم ترسيم مي‌کند. هر اتاق اين شش ضلعي يک ورودي روي ديوار دارد. در چهار ديوار ديگر رديف يا قفسه‌هاي کتاب و يک ديوار هم لوازم براي انسان قرار دارد. در بخش قفسه‌ي کتاب‌ها ترتيب و همچنين محتواي کتاب‌ها کاملا تصادفي است، اما ساکنان طور ديگري درباره‌اش فکر مي‌کنند. آنها تصور دارند که اين کتاب‌ها 25 شخصيت اصلي 22 حرف، دوره ويرگول و مکان دارند. با اينکه بيشتر کتاب‌ها نامفهوم هستند، اما گفته مي‌شود اين کتابخانه بايد شامل کليه اطلاعات مفيد مانند: پيش‌بيني‌هاي آينده و شرح حال هر شخص و همچنين ترجمه هر کتاب به زبان‌هاي مختلف باشد.
از ديگر داستان‌هاي مجموعه، داستان «جاده‌هاي چندشاخه» داستاني کارآگاهي است. خواننده در اين داستان از انگيزه قتل گرفته تا ديگر مواردي که جنايت، بابتش اتفاق ميفتد را در مسير داستان مي‌خواند. اما بورخس مي‌گويد: فکرمي‌کنم خوانندگان تا قسمت آخر داستان، معناي آن را درک نکنند. بيشتر داستان‌ها اما خيالي‌اند به عنوان مثال «بخت آزمايي در بابل» يا در داستان «ويرانه‌هاي مدور» هرچيزي که در داستان است غير واقعي است. ديگر داستان‌هاي مجموعه عبارتند از: جاودانه، دو مرد مرده، داستان جنگجو و اسير و...

درباره نويسنده کتاب «کتابخانه بابل»
خورخه فرانسيسکو اييسا دورو لوئيس بورخس آسودو مشهور به خورخه لوئيس بورخس شاعر و نويسنده آرژانيني است. بورخس از چهره‌هاي شناخته شده و از نويسندگان مشهور آمريکاي لاتين است. خورخه لوئيس بورخس نه تنها در ادبيات آمريکاي لاتين بلکه در ادبيات سراسر دنيا شناخته شده است. او تا سن يازده سالگي در خانه، زبان اسپانيايي و انگليسي مي‌خواند. خانواده او سال 1914 براي درمان پدرش به سوئيس رفتند. در سوئيس بورخس به مدرسه رفت و زبان فرانسوي و آلماني را فراگرفت. وقتي به بوئنوس آيرس بازگشتند او در سن بيست و چهار سالگي اولين دفتر شعرش را با نام شور بوئنوس آيرس منتشر کرد. در آرژانتين ابتدا به عنوان کارمند در کتابخانه کار مي‌کرد و پس از مدتي رئيس کتابخانه ملي آرژانين شد. سپس به سمت استاد ادبيات انگليسي دانشگاه بوئنوس آيرس انتخاب شد. بورخس تا سال 1930 شش کتاب سه مجموعه شعر و سه مجموعه مقاله منتشر کرد. او بين سا‌ل‌هاي 1939 تا 1949 با چاپ آثار داستاني‌اش در ادبيات مشهور شد. بهتر است بدانيد: بورخس رمان ننوشت اما داستان‌هاي کوتاهش، فرم داستان کلاسيک را متحول کرد. منتقدان بعدها او را نويسنده پست مدرن معرفي کردند. خورخه لوئيس بورخس با وجودي‌که چندبار نامزد دريافت جايزه نوبل شد اما نتوانست برنده اين جايزه معتبر در دنيا باشد. جايزه ملي ادبيات آرژانين از جوايز معتبر اوست.
ناگفته نماند: داستان‌هاي کوتاه بورخس او را به شهرت در ادبيات رسانيد. از شناخته‌شده‌ترين داستان‌هاي بورخس داستان 1944 است. برگزيده‌اي از داستان‌هاي کوتاه او به انتخاب خودش. در داستان‌هاي او مي‌توان روياها، کتابخانه، حيوان، فلسفه، خدا و دين را جستجو کرد.
ديگر آثار ترجمه شده بورخس به فارسي عبارتند از: «الف و چند داستان ديگر»، «ويرانه‌هاي مدور»، «اطلس»، «هزارتوي بورخس»، «کتاب موجودات خيالي اولريکا و هشت داستان ديگر»، «نامه‌هاي پر تب و تاب»، «حافظه شکسپير»، «شش مسئله براي دن ايسيدروبارودي» و «معماي شکسپير».

درباره ترجمه فارسي کتاب «کتابخانه بابل»
دو ترجمه از کتاب «کتابخانه بابل» در دسترس علاقه‌مندان است. ترجمه‌اي توسط «کاوه سيدحسيني» از انتشارات نيلوفر در بازار کتاب ايران موجود است. «ماني صالحي علامه» از بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه مترجم ديگري است که کتاب را با عنوان «کتابخانه بابل و هزارتوي بورخس6» به فارسي برگردانده است.
قابل ذکر است: ترجمه «کتابخانه بابل» از نشر پارسه از مجموعه هزارتوي بورخس چاپ شده است.

رتبه کتاب «کتابخانه بابل» در گودريدز: 4.1 از 5.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید