کتاب | علوم انسانی | روانشناسی | خودیاری | کینتسوگی
کینتسوگی شابک: 9786002538765 336 صفحه 440 گرم قطع: رقعی نوع جلد: گالينگور تیراژ: 550 کینتسوگی توماس ناوارو زهرا ابراهیمی علوم انسانی روانشناسی خودیاری

2,512,500 ریال 3,350,000 ریال

ناشر: کتاب پارسه

چاپ یکم

کتاب «کینتسوگی» نوشتۀ توماس ناوارو
در فرهنگ کهن ژاپن درس‌هایی مهم و کارآمد برای انسان امروز نهفته است. «کینستوگی» یکی از این درس‌هاست. کتاب «کینتسوگی: هنر ژاپنیِ پذیرش کاستی‌ها و دوست‌داشتن نقص‌ها» کتابی‌ست که به ما می‌آموزد چگونه با رجوع به فرهنگ ژاپن، به التیام زخم‌های عاطفی و ترمیم بخش‌های آسیب‌دیدۀ زندگی‌مان بپردازیم.
توماس ناوارو در کتاب «کینتسوگی» راز توانایی ژاپنی‌ها در ترمیمِ خرابی‌های زندگی و التیام زخم‌های عاطفی را با ما در میان می‌گذارد و شیوه‌ای برای غلبه بر ناملایمات زندگی را به ما می‌آموزد که آن را از فرهنگ ژاپن گرفته است.
کتاب «کینتسوگی» یک کتاب خودیاری و انگیزشی است که در آن از یکی از وجوه مهم و زندگی‌ساز حکمت ژاپنی سخن رفته است.
با خواندن کتاب «کینتسوگی» می‌آموزیم که نقص‌ها را می‌توان دوست داشت و شکنندگی و آسیب‌پذیری را به قدرت بدل کرد و این‌گونه، زندگی‌ای شاد و رضایت‌بخش را رقم زد.

مروری بر کتاب «کینتسوگی»
منظور از کینتسوگی، آن‌گونه که توماس ناوارو در کتاب «کینتسوگی» شرح داده است، نازک‌کاری با طلا و ترمیم و تعمیر چیزهای شکسته از این طریق است. کینتسوگی یک هنر کهن ژاپنی است؛ هنری که در ترمیم اشیاء سفالی به کار می‌رود و سازوکار آن به این صورت است که شکستگی با طلا مرمت می‌شود اما نه طوری که هیچ ردّی از مرمت باقی نماند. استادان کینتسوگی به‌عمد نشان مرمت را باقی می‌گذاشتند تا دیده شود، چون قسمت شکسته و مرمت شده را نمادی از شکنندگی و زیبایی و قدرت می‌دانسته‌اند.
کینتسوگی، آن‌گونه که در کتاب «کینتسوگی» شرح داده شده، نمودی از شیوۀ مواجهه با کاستی‌ها، نقص‌ها و رنج‌های زندگی هم هست؛ شیوه‌ای مبتنی بر پذیرش نقص و کنار آمدن با آن و تبدیل آن به قدرت.
کتاب «کینتسوگی» شیوۀ ترمیم خرابی‌های زندگی را به ما می‌آموزد و به ما می‌گوید که می‌توان زندگی خراب شده را بازسازی کرد و نومید نشد.
کتاب «کینتسوگی» آموزش شیوه‌ای کارآمد برای مواجهه با ناملایمات و مشکلات و بحران‌ها و فجایع زندگی است؛ شیوه‌ای که می‌آموزد چطور از سختی‌ها عبور کنیم و شکنندگی و آسیب‌پذیری را به‌عنوان یک واقعیت بپذیریم و از ناملایمات زندگی درس بگیریم.
کتاب «کینتسوگی» آمیزه‌ای از نظریه و عمل و تجربه است. توماس ناوارو در این کتاب تجربه‌های خود در روان‌درمانگری را روی دایره می‌ریزد و این تجربه‌ها را برای ما نقل می‌کند و شیوه‌ای را برای مواجهه‌ای کارآمد با ناملایمات زندگی ارائه می‌دهد که آن را از فرهنگ کهن ژاپن استخراج کرده است.
کتاب «کینتسوگی» نه‌فقط از آن‌چه باید برای بازسازی زندگی خراب شده انجام دهیم، بلکه از نحوۀ انجام آن نیز سخن می‌گوید و به ما یاد می‌دهد که دانشِ مواجهه با ناملایمات زندگی و غلبه بر آن‌ها را چگونه در عمل به کار گیریم تا آن دانش، ثمره‌ای واقعی و عینی برای ما داشته باشد.
کتاب «کینتسوگی» کتابی است که قصد دارد چگونه زیستن را به ما بیاموزد و این را که رنج‌های ما منحصربه‌فرد نیستند. این کتاب، همچنین درک و احساس رنج‌های دیگران و همدردی با آن‌ها را به ما یاد می‌دهد.
کتاب «کینتسوگی» از مقدمه‌ای با عنوان «رویای سوکی» و بیست بخشِ تنظیم شده در سه فصل تشکیل شده است.
فصل‌های بیست‌گانۀ کتاب «کینتسوگی» عبارتند از: «راکو – یاکی: هنر حیاتی»، «زندگی با ناملایمات و رنج»، «چه چیزی دردناک است؟»، «چرا من؟»، «در مواجهه با سختی‌ها چه واکنشی نشان می‌دهیم؟»، «می‌توان زندگی را از نو ساخت؟»، «کینتسوگی: هنر بازسازی زندگی»، «تکه‌ها را بردارید»، «موقعیت را تحلیل کنید»، «از اتفاق پیش‌آمده درس بگیرید»، «با قدرت عاطفی خود ارتباط برقرار کنید»، «شکسته‌ها را مرمت کنید»، «جای زخم‌های خود را زیبا کنید»، «بیزن – یاکی: هنر پشتکار»، «بازسازی عزت نفس»، «بازسازی زندگی»، «بازسازی عشق»، «بازسازی امید»، «بازسازی شادی» و «سخن پایانی».
در بخشی از کتاب «کینتسوگی» می‌خوانید: «سعی نکنید یک زندگی دلپذیر عاری از رنج داشته باشید، زیرا در صورت انجام این کار به جای مشتاقانه زیستن به زنده ماندن رضایت داده‌اید. درعوض به دنبال یک زندگی پویا و رضایت‌بخش باشید، بدانید که شما از هر ناملایمتی که ممکن است پیش رویتان سبز شود، قوی‌تر هستید، متوجه باشید که همواره قادر به بهبودی خواهید بود. می‌توانید خود را محدود کنید به زنده ماندن، گذراندن زندگی روزمره، سؤال نپرسیدن از خودتان، عاشق نشدن از ترس آسیب دیدن، ندویدن از ترس خسته شدن، نپریدن از ترس افتادن، برهنه شنا نکردن در دریا از ترس گم کردن لباس‌ها، وقت نگذاشتن برای دراز کشیدن زیر آفتاب و فکر کردن، نبوسیدن کسی که عاشقش هستید، به‌هم نریختن موها یا از دست ندادن خونسردی‌تان، درنهایت اینکه روزهای خود را با دو برابر اشتیاق و سرزندگی غنی نکردن. یا می‌توانید زندگی کردن را شروع کنید.
از ترس تحمل ناملایمات از زیستن خودداری نکنید. سختی‌ها چالشی بیش نیست، پس برای غلبه بر آن اندکی تمرین کنید.»

دربارۀ توماس ناوارو، نویسندۀ کتاب «کینتسوگی»
توماس ناوارو (Tomás Navarro) روانشناس اسپانیایی است. او مؤسس یک مرکز مشاوره و سلامت عاطفی است. ناوارو فعالیت‌های مختلفی را در حوزۀ روانشناسی انجام می‌دهد که از آن جمله می‌توان به تألیف متونی در این زمینه و آموزش و مشاوره اشاره کرد.
از ناوارو، به‌جز کتاب «کینتسوگی: هنر ژاپنیِ پذیرش کاستی‌ها و دوست‌داشتن نقص‌ها»، کتاب دیگری هم در این باره، با عنوان «کینتسوگی: به‌شیوۀ ژاپنی نواقص خود را در آغوش بگیرید و خوشبختی را پیدا کنید»، منتشر شده است.

دربارۀ ترجمۀ فارسی کتاب «کینتسوگی»
کتاب «کینتسوگی: هنر ژاپنیِ پذیرش کاستی‌ها و دوست‌داشتن نقص‌ها» با ترجمۀ زهرا ابراهیمی در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
زهرا ابراهیمی، متولد 1367، مترجم ایرانی است. از ترجمه‌های او می‌توان به کتاب‌های «هنرِ نه گفتن»، «زنان شگفت‌انگیز: داستان زنان الهام‌بخش، پیشگام و مبارز»، «مسئله مرگ و زندگی است» و «من شجاع، قوی و زیبا هستم: کتاب رنگ‌آمیزی برای دختران باهوش» اشاره کرد.
از کتاب «کینتسوگی» ترجمۀ فارسی دیگری هم، با عنوان «کینتسوگی: هنر ژاپنی پذیرش عیوبتان و دوست داشتن آن‌ها»، منتشر شده که مترجم آن فاطمه علی‌پور تنگسیری و ناشرش انتشارات آموخته است.

ادامه keyboard_arrow_down