کتاب | علوم انسانی | فلسفه | اندیشه و تفکر | اسطوره سیزیف
اسطوره سیزیف شابک: 9789644485039 176 صفحه 211 گرم قطع: رقعی نوع جلد: شوميز تیراژ: 1100 اسطوره سیزیف آلبر کامو مهستی بحرینی علوم انسانی فلسفه اندیشه و تفکر

833,000 ریال 980,000 ریال

ناشر: نیلوفر

چاپ ششم

اسطوره سیزیف
مقاله‌ای بلند و فلسفی در باب پوچی. آلبر کامو در کتاب اسطوره سیزیف به واکاوی پوچی و بحث در باب کنش و واکنش انسان در قبال پوچیِ جهان و زندگی می‌پردازد و این قضیه را از زوایای گوناگون بررسی می‌کند. مسئله‌ای که در این کتاب با آن مواجه می‌شویم این است که انسان وقتی به این نتیجه می‌رسد که جهان پوچ و فاقد معناست آن وقت باید چه کند؟ به خودکشی دست بزند؟ به نوعی دیگر از خودکشی که کامو آن را خودکشی فلسفی می‌نامد رو آورد یا پوچی را به عنوان یک واقعیت بپذیرد اما منفعلانه به آن گردن ننهد؟ اسطوره سیزیف بخشی است از مجموعه‌ای که کامو به گفته خودش می‌خواسته در قالب آن به بیان «انکار» بپردازد. بخش‌های دیگر این مجموعه عبارتند از: رمان بیگانه و نمایشنامه‌های کالیگولا و سوء‌تفاهم.
اسطوره سیزیف از چهار بخش اصلی به نام‌های «استدلال پوچ»، «انسان پوچ‌گرا»، «آفرینش پوچ»، «اسطوره سیزیف» و پی‌افزودی با عنوان «امید و پوچی در آثار کافکا» تشکیل شده است.
عنوان کتاب اشاره به سیزیف، شخصیت اسطوره‌ای یونان باستان، دارد که خدایان او را به جرم فاش‌کردنِ رازشان مجازات می‌کنند و او به موجب این مجازات باید تخته‌سنگی را تا نوکِ کوه بالا ببرد، اما هروقت به نوکِ کوه می‌رسد تخته‌سنگ به پایین می‌غلتد و سیزیف باید از نو این کار را انجام دهد. کامو در این کتاب به آثاری از داستایوسکی نیز نقب زده است.
کتاب اسطوره سیزیف با ترجمه و مقدمه مهستی بحرینی در انتشارات نیلوفر منتشر شده است.
درباره نویسنده: آلبر کامو (1960 – 1913)، داستان‌نویس، نمایشنامه‌نویس، مقاله‌نویس، فیلسوف و روزنامه‌نگار فرانسوی و برنده جایزه نوبل ادبیات سال 1957.
رتبه گودریدز: 4/16 از 5.

ادامه keyboard_arrow_down