کتاب | علوم انسانی | ادبیات | ادبیات روسیه | مجموعه آثار چخوف 10 جلدی
مجموعه آثار چخوف 10 جلدی 5340 صفحه 4800 گرم قطع: رقعی نوع جلد: شوميز تیراژ: 500 مجموعه آثار چخوف جلدی آنتوان چخوف سروژ استپانیان علوم انسانی ادبیات ادبیات روسیه

21,750,000 ریال 29,000,000 ریال

ناشر: جوانه توس

چاپ دهم

مجموعه آثار چخوف (10 جلدی)
Collection of Chekhov works
مجموعه آثار چخوف دوره‌ (10 جلدی) است که تمام آثار نویسنده را در بر می‌گیرد. این مجموعه ارزشمند دارای اهمیت بالایی است. داستان‌های ‌کوتاه چخوف همراه نمایشنامه‌های او از اهمیت ادبی ویژه‌ای برخوردار هستند که در این مجموعه یکجا در اختیار علاقه‌مندان به ادبیات قرار گرفته است. «مجموعه آثار چخوف (10 جلدی)» مجموعه‌ای کامل و جامع است و تمامی آثار چخوف از نمایشنامه گرفته تا داستان‌ کوتاه را شامل می‌شود. بهتر است بدانید: این مجموعه کتاب‌ها، نامه‌های چخوف را نیز در بر دارد. نامه‌هایی که او به همسرش الگا و دیگر دوستانش نوشته است. بسیاری از صاحبنظران در حوزۀ ادبیات آنتوان چخوف را «پدر داستان کوتاه» می‌شناسند. او در آثارش مخاطب را متوجه زندگی روزمره می‌کند، همان چیزهایی که به سادگی از کنار آن می‌گذریم. همچنین چخوف در آثارش با خلق شخصیت‌ها و دیالوگ‌های میان شخصیت‌ها، واقعیات روابط و روزمرگی را آشکار می‌سازد. او ذهن شخصیت‌ها را توصیف نمی‌کند، بلکه از نظر رفتاری احساس و احوالات درونی را برای مخاطب آشکار می‌کند. در بعضی داستان‌ها تنها دیالوگ‌هاست که خواننده را متوجه برخورد و رفتار شخصیت می‌کند.
چارلز ای. مِی منتقد آثار چخوف می‌نویسد: داستان کوتاه، بیش از آن کوتاه است که اجازه دهد شخصیت، همان‌گونه که در طول معمول یک رمان با استفاده از تعاملات اجتماعی و عمیق ساخته می شود، در داستان کوتاه هم شکل بگیرد.
درباره مجموعه آثار چخوف (10 جلدی)
چهار جلد از این مجموعۀ 10 جلدی داستان‌های کوتاه است. یک جلد از آن به رمان اختصاص دارد و دو جلد هم به نمایشنامه‌ها. نامه‌های نویسنده نیز در سه جلد دیگر از مجموعه گنجانده شده است.
در بخش کوتاهی از مجموعه آثار می‌خوانیم:
غالبا اظهار نظرهای چخوف درباره آثارش چنان بود که انسان در بدو امر مردد می‌ماند که ارزیابی‌هایش را جدی تلقی کند یا شوخی. او که گهگاه با سخنانی نیمه شوخی و نیمه جدی، موضوع داستان‌های خود را بی اهمیت قلمداد می کرد در حقیقت از طریق بهره‌گیری از همین شیوه بیان، یکی از اسرار خلاقیت خود را بر ما آشکار می‌ساخت. در داستان های چخوف خود حوادث نیست که متاثرمان می‌کند، بلکه نحوه بیان و تعبیر اوست که خواننده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بعد از آثار تولستوی و داستایفسکی، آنچه که بر سر قهرمانان چخوف می‌آید از لحاظ تازگی و بداعت موضوع، ما را دچار شگفتی نمی‌کند، بلکه جان کلام داستان‌ها و به عبارت دیگر ارج گذاری او به ارزش واقعی انسان است که توجه ما را برمی‌انگیزد.
درباره آنتوان چخوف
آنتون پاولوویچ چخوف داستان‌نویس و نمایشنامه‌نویس مشهور روس است. چخوف روز 20 ژانویه سال 1860در روسیه چشم به جهان گشود. او خانواده‌ای مذهبی داشت. پدرش فردی به شدت مذهبی بود و پسرانش را مجبور می‌کرد هر هفته همراه او به کلیسا بروند و آنها را تنبیه بدنی می‌کرد. سال1880 آنتوان چخوف در رشته پزشکی شروع به تحصیل کرد و همزمان نخستین نوشته از او نیز به چاپ رسید. به گفته خود چخوف اولین نوشته‌اش متنی 15 خطی بوده که داستان کوتاهی به نام نامه‌ی ستپان ولادمیریچ اِن به همسایه دانشمندش دکتر فردریخ بود و در نشریه دراگو فلای به چاپ رسیده است. سال 1884 او از دانشگاه مسکو فارغ التحصیل می‌شود و برای طبابت به اطراف مسکو می‌رود. همچنین پس از فارغ التحصیلی در رشته پزشکی او به عنوان داستان‌نویس مشغول به کار می‌شود. علم پزشکی و نویسندگی توأمان این فرصت را به چخوف داد که نقش پزشک در داستان‌هایش پررنگ‌تر باشد. چخوف با داستان‌های‌کوتاهش و دیگر آثار ماندگاری که نوشت نامش را نه تنها در ادبیات روسیه، بلکه در تمامی جهان ماندگار کرد. اگرچه او در سنین جوانی درگذشت، اما توانست بیش از هفتصد اثر خلق کند. آثار بی‌نظیرش همچنان چراغی در راه ادبیات جهان است و به بسیاری از زبان‌‌های دنیا ترجمه شده است. همچنین آثار چخوف در بسیاری از دانشگاه‌های شناخته شده در جهان به دانشجویان تدریس می‌شود.
آنتوان چخوف در سن 24 سالگی دارای نشانه‌هایی از بیماری سل شد. او در سال 1904 به همراه همسرش اولگا کنیپر برای درمان مؤثرتری به آلمان سفر کرد. اما بیماری امانش نداد. سرانجام آنتوان چخوف سال 1904 بر اثر بیماری درگذشت.
درباره آثار آنتوان چخوف
آثار معتبر و مشهور آنتوان چخوف را می‌توان به سه دسته کلی طبقه‌بندی کرد. داستان کوتاه، داستان بلند و نمایشنامه. داستان‌های کوتاه او عبارتند از: «از دفترچه خاطرات یک دوشیزه»، «بوقلمون صفت»، «بانو با سگ ملوس»، «نشان شیروخورشید»، «همسر»، «داستان زندگی من» از داستان‌های بلند هم می‌توان «دکتر بی‌مریض»، «داستان ملال‌انگیز» و «دوئل» را نام برد. نمایشنامه‌های چخوف نیز عبارتند از: «بی پدری» «ایوانف»، «خرس»، «عروسی»، «مرغ دریایی»، «سه خواهر»، «باغ آلبالو»، «دایی وانیا» و «در جاده بزرگ».
درباره ترجمه فارسی مجموعه آثار چخوف (10 جلدی)
جلد اول تا هفتم از «مجموعه آثار چخوف» توسط سروژاستپانیان به فارسی برگردانده شده است. جلد هشتم تا دهم مجموعه را ناهید کاشی‌چی به فارسی ترجمه شده است. مجموعه آثار ارزشمند چخوف را نشر توس برای دوستداران ادبیات چاپ و منتشر کرده است.
رتبه مجموعه آثار چخوف در گودریدز: 4 از 5

ادامه keyboard_arrow_down

از همین مترجم